07.06.2023
Kalendari Julian:
25.05.2023
Pred. shkurt Next
PayPal
Pred. 2023 Next


Gjetja III e kokës së Joan Pagëzorit

Gjetja III e kokës së Joan PagëzoritKoka e çmuar e Pagëzorit pasi humbi përsëri pas transferimit nga Emesi, u gjet nga një prift shumë vite më vonë në një vazo argjendi në një vend të shenjtë në Koman të Kapadokisë. Që andej u transferua me madhështi në Konstandinopojë, ku perandori dhe patriarku, të rrethuar nga populli, e pritën me devotshmëri dhe e vendosën...

Dëshmor CelestiniOshënar Olvianishkurt 2023
diehënmarmërenjpresht
   Mark Evgjeniku i Efesit
1
vaj
Dëshmor i ri Zaharia
2
Asnjë agjërim
Dëshmor Neofiti i Nikeas
3
vaj
Oshënar dëshmor Anastas Persiani
4
Asnjë agjërim
Dëshmorët Klimi (Klementi) i Angirës dhe Agathangjeli
5
Asnjë agjërim
Oshënare Kseni Rusja
6
Asnjë agjërim
Oshënar Marisi
7
Asnjë agjërim
Oshënar Ava Amonai
8
Asnjë agjërim
Oshënar Klimi
9
Asnjë agjërim
Oshënar Paladi
10
Asnjë agjërim
Oshënarët Afrahati, Akepsimai
11
Asnjë agjërim
Dëshmor Theofili i ri
12
Asnjë agjërim
Dëshmorët Viktorini, Viktori, Niqifori, Klaudi, Diodori, Serapioni dhe Papia
13
Asnjë agjërim
Oshënar Petro në Galati
14
Asnjë agjërim
+++ Përhasja e Zotit Jisu Krisht në Tempull (Ipapandia)
15
nje peshk
Oshënar Nikolla i Japonisë
16
Asnjë agjërim
Dëshmor Theoktisti
17
vaj
Oshënar Poliefkti i Konstandinopojës
18
Asnjë agjërim
Oshënar i madh Varsanufi
19
Asnjë agjërim
Dëshmor i ri Gjergji
20
Produktet e qumështit dhe peshkut
Shën Sava II, kryepeshkop serb
21
Produktet e qumështit dhe peshkut
Hierodëshmorët Markeli i Siçilisë, Filagri i Qipros, Pankrati i Taorminës
22
---
Oshënar Zinon Postieri
23
Produktet e qumështit dhe peshkut
Mbretëresha Theodhora
24
---
Oshënar Meleti i Antiokisë
25
Produktet e qumështit dhe peshkut
Episkop Evlogji i Aleksandrisë
26
Produktet e qumështit dhe peshkut
Hierodëshmor Valentini Avraami i Karës
27
ujë
Dëshmor Majori në Gaza
28
ujë
    
Nëse ju pëlqeu puna dhe përpjekjet tona, ju lutemi merrni parasysh të bëni një donacion:
PayPal