07.06.2023
Kalendari Julian:
25.05.2023
Pred. mars Next
PayPal
Pred. 2022 Next


Gjetja III e kokës së Joan Pagëzorit

Gjetja III e kokës së Joan PagëzoritKoka e çmuar e Pagëzorit pasi humbi përsëri pas transferimit nga Emesi, u gjet nga një prift shumë vite më vonë në një vazo argjendi në një vend të shenjtë në Koman të Kapadokisë. Që andej u transferua me madhështi në Konstandinopojë, ku perandori dhe patriarku, të rrethuar nga populli, e pritën me devotshmëri dhe e vendosën...

Dëshmor CelestiniOshënar Olvianimars 2022
diehënmarmërenjpresht
  Flaviani i Konstandinopojës
1
Produktet e qumështit dhe peshkut
Mbretërit Markiani e Pulkeria
2
---
Dëshmor Agripa
3
Produktet e qumështit dhe peshkut
Dëshmore e re Filothea
4
---
Свети мученици Дидим, Немесије и Потамије
5
Produktet e qumështit dhe peshkut
Gjergji i Amastridhës
6
Produktet e qumështit dhe peshkut
Dëshmor Sineti
7
ujë
Oshënare Gorgonia
8
ujë
Oshënar Erazmi
9
vaj dhe verë
Hierodëshmor Rigini dhe 40 dëshmorët me të
10
ujë
Dëshmor Theokliti
11
ujë
Dëshmor Gjelas Aktori
12
vaj dhe verë
Apostujt Evuli, Nimfai
13
vaj dhe verë
Dëshmorët Markeli, Andonina
14
ujë
Dëshmorët Isihi, senator
15
ujë
Dëshmorët Eftropi, Kleoniku, Vasilisku
16
ujë
Dëshmor Pavli e Juliana etj
17
ujë
Dëshmorët Arkelau, Onisi
18
ujë
Gjetja e Kryqit nga shën Elena
19
vaj dhe verë
Oshënar Pavli i Thjeshtë
20
vaj dhe verë
Oshënar Llazari
21
ujë
Oshënar Qesari, mjek
22
vaj dhe verë
Dëshmor Markiani
23
ujë
Oshënare Theodhora e Artës
24
ujë
Oshënar Grigor Dialogu, Papë i Romës
25
ujë
Hierodëshmorët Publi
26
vaj dhe verë
Oshënar Efskimon Rrëfyesi
27
vaj dhe verë
Dëshmor i Ri Manuel i Kretës
28
ujë
Oshënarët Kristodhuli dhe Anini, çudibërës
29
ujë
Oshënar Aleksi, njeriu i Perëndisë
30
ujë
Frediani i Lukës
31
ujë
  
Nëse ju pëlqeu puna dhe përpjekjet tona, ju lutemi merrni parasysh të bëni një donacion:
PayPal