07.06.2023
Kalendari Julian:
25.05.2023
Pred. janar Next
PayPal
Pred. 2022 Next


Gjetja III e kokës së Joan Pagëzorit

Gjetja III e kokës së Joan PagëzoritKoka e çmuar e Pagëzorit pasi humbi përsëri pas transferimit nga Emesi, u gjet nga një prift shumë vite më vonë në një vazo argjendi në një vend të shenjtë në Koman të Kapadokisë. Që andej u transferua me madhështi në Konstandinopojë, ku perandori dhe patriarku, të rrethuar nga populli, e pritën me devotshmëri dhe e vendosën...

Dëshmor CelestiniOshënar Olvianijanar 2022
diehënmarmërenjpresht
      Dëshmor Ari
1
vaj
Joani në Kronshtad
2
vaj dhe verë
Dëshmor Themistokliu
3
vaj
Dëshmorët Krisogoni, Theodhota etj
4
vaj
Oshënar Pavli, kryepiskop i Neoqesarisë
5
vaj
Dëshmor i ri Ahmeti
6
vaj
+++ Lindja Trupore e Zotit Tonë Jisu Krisht
7
Asnjë agjërim
Nikodhimi në Tismana
8
Asnjë agjërim
Hierodëshmor Maurici
9
Asnjë agjërim
Dëshmor Sekundi
10
Asnjë agjërim
Oshënar Markeli
11
Asnjë agjërim
Oshënar Leonti
12
Asnjë agjërim
Shën Gaudenti
13
Asnjë agjërim
Oshënar Vasili i Madh
14
Asnjë agjërim
Oshënar Serafimi në Sarov
15
Asnjë agjërim
Oshënare Gjenovefa në Paris
16
Asnjë agjërim
Osh. Theoktisti
17
Asnjë agjërim
Oshënare Apolinaria, senator
18
суворий піст
+++ Uji i Bekuar (Epifania)
19
Asnjë agjërim
Dëshmor i ri Athanasi në Izmir
20
Asnjë agjërim
Dëshmor Abo në Gjeorgji
21
vaj
Dëshg. Andonina
22
Asnjë agjërim
Oshënar Dometiani i Melitinës
23
Asnjë agjërim
Oshënar Theodhos Kinovjarku
24
Asnjë agjërim
Dëshmor Mertiu
25
Asnjë agjërim
Oshënar Maksim Kafsokaliviti
26
vaj
Oshënare Nina (Nino) në Gjeorgji
27
Asnjë agjërim
Dëshmor Pansofi
28
vaj dhe verë
Dëshmor Danaksi nga Vlora
29
Asnjë agjërim
Dëshmore Junila
30
Asnjë agjërim
Oshënarët Athanasi e Kirili të Aleksandrisë
31
Asnjë agjërim
     
Nëse ju pëlqeu puna dhe përpjekjet tona, ju lutemi merrni parasysh të bëni një donacion:
PayPal