07.06.2023
Kalendari Julian:
25.05.2023
Pred. mars Next
PayPal
Pred. 2024 Next


Gjetja III e kokës së Joan Pagëzorit

Gjetja III e kokës së Joan PagëzoritKoka e çmuar e Pagëzorit pasi humbi përsëri pas transferimit nga Emesi, u gjet nga një prift shumë vite më vonë në një vazo argjendi në një vend të shenjtë në Koman të Kapadokisë. Që andej u transferua me madhështi në Konstandinopojë, ku perandori dhe patriarku, të rrethuar nga populli, e pritën me devotshmëri dhe e vendosën...

Dëshmor CelestiniOshënar Olvianimars 2024
diehënmarmërenjpresht
     Mbretërit Markiani e Pulkeria
1
Asnjë agjërim
Dëshmor Agripa
2
Asnjë agjërim
Dëshmore e re Filothea
3
Asnjë agjërim
Свети мученици Дидим, Немесије и Потамије
4
Asnjë agjërim
Gjergji i Amastridhës
5
Asnjë agjërim
Dëshmor Sineti
6
vaj
Oshënare Gorgonia
7
Asnjë agjërim
Oshënar Erazmi
8
vaj
Hierodëshmor Rigini dhe 40 dëshmorët me të
9
Asnjë agjërim
Dëshmor Theokliti
10
Asnjë agjërim
Dëshmor Gjelas Aktori
11
Produktet e qumështit dhe peshkut
Apostujt Evuli, Nimfai
12
Produktet e qumështit dhe peshkut
Свети преподобни Касијан посник и затворник Печерски
13
---
Dëshmorët Markeli, Andonina
14
Produktet e qumështit dhe peshkut
Dëshmorët Isihi, senator
15
---
Dëshmorët Eftropi, Kleoniku, Vasilisku
16
Produktet e qumështit dhe peshkut
Dëshmor Pavli e Juliana etj
17
Produktet e qumështit dhe peshkut
Dëshmorët Arkelau, Onisi
18
ujë
Gjetja e Kryqit nga shën Elena
19
ujë
Oshënar Pavli i Thjeshtë
20
ujë
Oshënar Llazari
21
ujë
Oshënar Qesari, mjek
22
vaj dhe verë
Dëshmor Markiani
23
vaj dhe verë
Oshënare Theodhora e Artës
24
vaj dhe verë
Oshënar Grigor Dialogu, Papë i Romës
25
ujë
Hierodëshmorët Publi
26
ujë
Oshënar Efskimon Rrëfyesi
27
ujë
Dëshmor i Ri Manuel i Kretës
28
ujë
Oshënarët Kristodhuli dhe Anini, çudibërës
29
ujë
Oshënar Aleksi, njeriu i Perëndisë
30
vaj dhe verë
Frediani i Lukës
31
vaj dhe verë
      
Nëse ju pëlqeu puna dhe përpjekjet tona, ju lutemi merrni parasysh të bëni një donacion:
PayPal